Wat brengt de toekomst?

bff2 250

Ik heb de voorbije maanden zeker niet stil gezeten. Het eerste boek in de reeks #BFF is net verschenen en ik heb twee boeken klaar liggen. In mei verschijnt het tweede deel in de BFF-reeks en in het najaar verschijnt een nieuw boek dat ik samen met collega-jeugdschrijver Dirk Bracke schreef. Ik werk ook al aan het manuscript van deel 3 van de BFF-reeks.

 "Arianne & Charlot" is de titel van het tweede boek in de BFF-reeks, een young-adultreeks over vriendschappen en brandend actuele thema's. Het boek verschijnt in mei 2017 bij Uitgeverij Bakermat. Arianne en de Afrikaanse Charlot zijn vriendinnen sinds de basisschool. De twee meisjes dromen van een zangcarrière. Alles verloopt naar wens tot hun bus tegen een boom botst tijdens de zomervakantie in Zweden. Het gevolg is verschrikkelijk. Zal de vriendschap van Arianne en Charlot deze ramp overleven?

In het najaar verschijnt ook bij Uitgeverij Bakermat een vierde boek dat ik samen met Dirk Bracke schreef. Na IQ 140, Sweet Sixteen en Blinde Woede schreven we nu samen het duo-boek "Het Wegwerpmeisje".

Ondertussen werk ik aan het derde boek in de BFF-reeks. Het verhaal gaat over Fati en Ella. Fati is een Palestijns moslimmeisje. Ze raakt bevriend met een Joods meisje, Ella. Maar zal hun vriendschap de vooroordelen overleven? Dit boek verschijnt ten vroegste volgende winter.