Tweede boek in BFF-reeks in de winkel

bff arianne charlot 250Na "Lotte & Margot" ligt nu ook mijn tweede boek in de BFF-reeks in de winkel. "Arianne & Charlot". BFF is een young-adultreeks over vriendschappen en brandend actuele thema's. En de volgende boeken liggen ook al klaar.

Arianne en Charlot zijn BFF's. Ze doen werkelijk alles samen. Ze gaan samen shoppen, zitten in dezelfde jeugdbeweging en zingen samen in een bandje... Ze worden zelfs verliefd op dezelfde jongens! Ondanks hun verschillende achtergronden, lijkt hun leven perfect. Tot een roadtrip helemaal fout afloopt...  Zal hun vriendschap deze ramp overleven?

Het derde boek in de BFF-reeks ligt ondertussen bij de uitgever. Het verhaal gaat over Fati en EllaFati is een Palestijns moslimmeisje. Ze raakt bevriend met een Joods meisje, Ella. Maar zal hun vriendschap de vooroordelen overleven? Dit boek verschijnt ten vroegste volgende winter.

In november verschijnt ook bij Uitgeverij Bakermat een vierde boek dat ik samen met Dirk Bracke schreef. Na IQ 140, Sweet Sixteen en Blinde Woede schreven we nu samen het duo-boek "Lief prinsesje". Meer over dat nieuwe boek en over mijn samenwerking met Dirk Bracke vind je hier.